36-72v 3000w Big Power E-bike Hub Motor Kit with 60/80A Sabvoton Programmable Controller and TFT Colorful DisplayOur 3000w ebike kit uses the newest sabvoton sine wave programmable controller, can upgrade bluetooth app which can be programed by the mobile (compatible with Andrord and Iso system ) , ......
Model:ENC3000 | 72v 3000w |
Certification | CE |
Motor | 72v 3000w brushless and gearless motor design |
Wheel size | Alloy motorcycle wheel :17'' 18'' 19'' 21'' |
Alloy bicycle wheel :24'' 26'' 28'' 29'' | |
Controller | 72v 60/80amp sabvoton programable smart controller |
Display | TFT colorful display |
Throttle type | thumb or twist throttle with 3 speed and on/off switch |
Electric brake lever | Wu xing brand |
Manual | Book manual , ties |
Specification | 25-60km/h speed ,150kgs max loading |
Package size | 17'' 18'' 24'' :55*55*25cm |
19'' 26'' :60*60*25 cm | |
Color | Black |
Optional Parts | |
Tires | Motor cycle tire and tube |
Bicycle tire and tube | |
Freewheel | 6 speed and 7 speed for rear motor only |
Answer : We are a manufacturer, and also we export some products from other cooperative partner.
2. Question : What payment term do you accept?
Answer : We accept TT, LC and paypal.
3. Question : How long is the delivery time?
Answer : For normal orders, we can send within 7 days after we get the payment. If it is a very large order, the delivery time may be a little longer.
4. Question : Does your company accept customization?
Answer : As a professional manufacturer, we can do almost any kinds of customization.
5. Question : Do you have any kinds of certificates?
Answer : We have got CE certificates, and if you need other kinds of certification, please feel free to contact us, we are glad to try any kinds of certification.
6. Question : Does your company accept sample orders?
Answer : Yes, sample order is available for quality check and market test.
7. Question : Can I visit your factory?
Answer : Of course you can! We are ready to show you around our professional workshop.
8. Question : Is your company ready to sign a distributor with me for my country?
Answer : Yes, we would think about it ,if you are good enough.
9. Question: Do you test all your goods before delivery?
Answer: Yes, we have 100% test before delivery.
10. Question: This is my first time to import, how can I trust your company and ensure to get the goods if I order from you?
Answer: We are Alibaba legitimate certifiable company(VIP), and we support Trade Assurance Order in Alibaba. Only after you get the order can we get the payment from you.